Όροι Χρήσης

 

1.Επωνυμία
Ο ιστότοπος www.orthostirixi.gr ανοίκει στην εταιρεία με επωνυμία “Ξενοφών Φούης” και διακριτικό τίτλο “Ορθοστήριξη”, με ΑΦΜ 047692156 (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 123755903000) που εδρεύει στην Πετρούπολη επί της οδού Αγίου Δημητρίου 1 και από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται στο παρόν έγγραφο ως “η εταιρεία” ή “το κατάστημα”.

Τ2.Τρόποι επικοινωνίας
Κεντρικό κατάστημα: Αγίου Δημητρίου 1, 13231 Πετρούπολη, Αθήνα
τηλέφωνο: 210 2474517
fax: 210 5025665
Υποκατάστημα: Εθνάρχου Μακαρίου 41, 12131 Περιστέρι, Αθήνα
τηλέφωνο: 213 0296036
fax: 213 0296037

1.Όροι χρήσης ιστοσελίδας
Περιεχόμενο
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοδελίδας www.orthostirixi.gr ανά πάσα στιγμή καθώς και να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις. Ο έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών και της καταλληλότητας ή συμβατότητας των προϊόντων υπόκεινται στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.
Περιορισμός ευθύνης
Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ορθογραφικά ή τυπογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα, καθυστερήσεις ή ελαττώματα στην λειτουργία της ιστοσελίδας. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
Υποχρεώσεις χρηστών
Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.orthostirixi.gr, αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Για την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιονδήποτε λογαριασμό χρήστη, εφόσον αυτός έχει εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να κάνει παραγγελία για εύλογο χρονικό διάστημα ή έχει ασυνήθιστες-ύποπτες εγγραφές στα στοιχεία του (e-mail, τηλέφωνο κτλ).
Πνευματικά δικαιώματα
Η εταιρεία αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.orthostirixi.gr. Απαγορεύεται η επαναχρησιμοποίηση υλικού της ιστοσελίδας χωρίς γραπτή άδεια από την εταιρεία. Τα λογότυπα και σήματα των συνεργατών μας που υπάρχουν στην ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία των εταιρειών τους.

2. Ασφάλεια
Η εταιρεία μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματός μας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:
Εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρεία Comodo.
Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στους servers ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.
Κρυπτογράφηση
Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, κτλ) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 256-bit.
Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης / πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όλη η επικοινωνία, ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα του καταστήματος, κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 256bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 256 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

3.Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους για ξένους ιστότοπους. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων που δεν ανήκουν στην εταιρεία μας. Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ξένων ιστοτόπων.
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τους "Όρους χρήσης" χωρίς ενημέρωση.
Η επίσκεψη και περιήγηση στην ιστοσελίδα www.orthostirixi.gr συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.